Login


De voordelen op een rij:
Altijd beschikbaar
Vaste lage prijzen
Nooit meer administratieve achterstand
Persoonlijke ondersteuning
Contact:
Postbus 75
1510 AB Oostzaan

Westeinde 9a
1511 MA Oostzaan
Tel 075 684 1199

Veiligheid
Voorthuijsen & Blankers Administratiewinkel maakt gebruik van de software van Exact Online en Twinfield. Hierdoor is het mogelijk een goed beveiligde administratieve oplossing te bieden die net zo veilig is als internet bankkieren. Hieronder volgt een korte beschrijving van de veiligheidsmaatregelen voor uw administratie. De systemen worden op verschillende manieren beveiligd.

De aanmelding
Met een persoonlijke gebruiksnaam en wachtwoord kunt u inloggen in uw administratie. Uw gebruiksnaam en wachtwoord zijn uniek en alleen bij u bekend.

De verbinding
Alle data wordt "versleuteld"(encrypted) verstuurd en opgehaald door gebruik van SSL certificaten. Om het versleutelen snel te laten verlopen wordt gebruik gemaakt van "versnellers". Daardoor is er geen sprake van vertraging bij het versturen en ophalen van uw gegevens.

De locatie
De Servers staan in een databunker in Hoofddorp. De faciliteiten van de databunker worden geleverd door verschillende internetproviders en energieleveranciers. Bovendien wordt het pand 24 uur per dag bewaakt. Dankzij deze beveiliging voldoen wij aan de allerhoogste beveiligingsstandaard voor dataverkeer.

Uw gegevens
Strikte procedures garanderen u dat uw gegevens zorgvuldig en discreet worden behandeld. Een onafhankelijke autoriteit ziet toe op de handhaving van de procedures.