Login


De voordelen op een rij:
Altijd beschikbaar
Vaste lage prijzen
Nooit meer administratieve achterstand
Persoonlijke ondersteuning
Contact:
Postbus 75
1510 AB Oostzaan

Westeinde 9a
1511 MA Oostzaan
Tel 075 684 1199

Wat doen wij
Al onze acties zijn gericht op het optimaal benutten van fiscale mogelijkheden binnen de daarvoor geldende wettelijke regels. Al onze belastingaangiften worden digitaal ingediend.

Boekhouding voeren via internet
Wij passen het rekeningschema op uw situatie aan, geven u instructie en u krijgt onze boekingskaart met daarop alle tips voor boekingen die u tegen kan komen en natuurlijk de mogelijkheid van online en telefonische hulp . De echt complexe boekingen maken wij voor u, bij onze inventarisatie bepalen wij samen wat deze complexe boekingen voor u zijn. Nadat u samen met een van onze medewerkers de boekhouding heeft ingericht, kunt u gaan boeken. Met een gewone internetaansluiting maakt u verbinding met onze website. U logt in met uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord, daarna wordt nu een beveiligde verbinding tot stand gebracht met onze webbased boekhoudsoftware. Dit programma is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar en u kunt uw administratie dus bijwerken wanneer u dat het best uitkomt. Aan de veiligheid zijn de allerhoogste eisen gesteld. Het voeren van een administratie via internet is alleen mogelijk in combinatie met het opstellen van de jaarrekening.

Indien u besluit zelf geen boekhouding meer te willen voeren dan hebben wij onderstaande mogelijkheden voor u.

Boekhouden via een invoermodule
Een alternatief voor het internet boekhouden is het verwerken van de mutaties via een zogenaamde invoermodule. Wij stellen u deze invoermodule beschikbaar. Op maandbasis voert u uw administratie en stuurt deze per e-mail naar ons toe. Wij importeren de door u gemaakte mutaties in de boekhoudsoftware op onze server en verwerken dit voor u.

Boekhouding volledig uitbesteden
Indien u helemaal niet zelf wenst te boeken kunt u uw administratie afgeven of opsturen. Onze medewerkers zorgen voor een juiste en tijdige verwerking.